Lej minigraver længe til små penge hos Lej Gravemaskine eller få hjælp af en graventreprenør og byg pool – Eller begge dele, lej minigraver og minigravemaskine med fører hos Lej Håndværker. I denne artikel så kan du læse alt om swimmingpools.
Flere og flere mennesker drømmer om en swimmingpool i deres egen have. Dagens sortiment gør det muligt at finde en variant, der passer til dig og de forhold, som dit websted tilbyder. Forskellige størrelser, former og materialevalg giver mulighed for at skabe en vidunderlig feriefølelse derhjemme.
Hvor stor skal poolen være? Vil du svømme, eller leder du efter en mindre variant, der giver dig en spa-fornemmelse? Valget af vanddybde afhænger af, hvem der bruger poolen. En børnetilpasset variant kræver en lavere vanddybde end en, der kun skal bruges af svømmende voksne. Materialevalg er et spørgsmål om budget og smag. For eksempel er en plastik pool let at vedligeholde. Poolformen kan være rektangulær, oval, otteformet eller nyreformet. Skal du bygge en jorden pool eller en der er på toppen af jorden? Placeringen på webstedet bestemmer, hvilken type pool du skal satse på. Arbejdet omkring varierer afhængigt af hvor du bygger poolen og hvilken type du valgte. For eksempel, At opbygge en gårdhave omkring det og skabe effektiv belysning tager normalt længere tid end selve poolen. Et tip er at udarbejde en tjekliste med dine specifikke ønsker og betingelser.
Ved hjælp af detaljerede monteringsinstruktioner og en dosis tålmodighed er det meget muligt for de anstændige handy at bygge en pool. Sværhedsgraden varierer selvfølgelig afhængigt af den type pool, du har valgt at bygge. Du installerer en mobil plastpool hurtigt, mens en nedgravet glasfiberpool kræver mere cirkulært arbejde. At bygge en overjordisk pool er relativt enkel og kræver ingen eller lidt jordforberedelse. En nedgravet pool kræver en større indsats. Det er almindeligt at tage hjælp til udgravning og arbejde med at opbygge en understøttende seng. Husk, at du muligvis har brug for markhøjde, hvis du fylder eller graver, så jordhøjden ændres markant. Nogle pooltyper stiller større krav til dræningsbaser end andre. Nogle materialer er mindre følsomme over for bebyggelser, såsom en stålpulje. En af fordelene ved en stålpool er, at den er bygget i et fleksibelt materiale, der følger mindre bevægelser i jorden.
Overjordiske puljer består ofte af en stålkonstruktion med en foring. Foringen er en poolklud, der danner poolens overfladelag, den er ofte lavet af polyestermateriale og pvc. Selv nedgravede bassiner kan være konstrueret af galvaniseret eller rustfrit stål. Fordelene ved en pool i denne type materiale er, at stålet er fleksibelt. Det er en taknemmelig konstruktion, der er let at samle dig selv. Fiberglas er holdbart materiale, der varer lang tid. En fiberglaspool er let at installere, da den leveres klar til at blive sænket ned i jorden. Det ligner et kæmpe karbad. Denne pooltype kræver en masse indledende arbejde i form af støbning og dræning. Du bygger en nedgravet termopool ved hjælp af polystyrenblokke med en foring. Det er en stærk og stabil konstruktion, der isolerer mod jordafkøling. Kroppen på en termopool er mindre fleksibel end den i en polystyren- eller stålpool. Det er derfor nødvendigt med omhyggeligt udført forarbejde for at modvirke bosættelser.
En pool over jorden er en økonomisk løsning, der er let at installere. Så længe fundamentet er solidt, kræves der kun lidt eller intet forarbejde på jorden. Ud over en hurtig installation, som de fleste selv kan styre, er fordelene ved en pool over jordoverfladen, at den ikke har brug for nogen støtte for at holde vandet, de er selvbærende. Begravet s.k. jordbundne pools er på linje med jorden, og mange vælger at bygge et solterrasse eller en masse stenfliser rundt omkring det. Den nedgravede pool kræver noget indledende arbejde. Nedgravede pools kan enten bygges eller leveres i en allerede formet form. I dag kan du vælge at bygge jordbassiner i forskellige materialer og prisklasser.
Størrelsen på den pool, du skal vælge, er et spørgsmål om, hvad du skal bruge poolen til, og hvor mange der passer ind i den på samme tid. Behovet for et par, der kan lide at tage en kold dukkert, er anderledes end for familie med flere børn, der ønsker at kunne spille vandspil. Måske skulle du selv bygge en pool og undre dig over, hvor dybt poolen skal være? Dette er også et spørgsmål om, hvad du skal bruge din pool til. Hvis du vil svømme i din pool, er de almindelige regler normalt baseret på en vanddybde på mindst 110 cm. En badedybde på 130-140 cm er velegnet til de fleste voksne. Men hvis du agter at hoppe eller dykke fra en trampolin, skal puljen være mindst 230 cm dyb.
Der er en overflod af smart pool tilbehør, nogle er nødvendige, mens andre er beregnet til at lette din poolvedligeholdelse. En pool skal rengøres regelmæssigt for at forblive frisk og indbydende. Det er almindeligt, at poolen er udstyret med et sandfilter. Til en regelmæssig rengøring er der også behov for forskellige tilbehør til at vaske bassinens bund og kanter samt kemiske hjælpemidler til at desinficere vandet. Et poolafdækning holder puljen fri for blade og andet affald. Om vinteren kan du lægge vinterplader over det sædvanlige poolafdækning for ekstra modstand mod tung sne. Enhver, der har børn i nærheden, kan have brug for et sikkerhedshegn. Måske spekulerer du på, om du har brug for ekstra varme eller ikke? I det svenske kolde klima vælger mange at opvarme vandet i poolen med en varmeveksler eller pumpe.
For dem, der ikke kan grave ned poolen, og som vil bruge billigere penge, er den ovenpå puljen en god mulighed. Det kræver ikke omfattende jordarbejde, men placeres direkte på fladt underlag. Poolen er lavet af PVC, fiberglas og træ og er dækket med en poolklud, en såkaldt foring. Du kan finde det i alt fra budgetmodeller til dyrere varianter. Pris: ca. 1.600-20.000 DK.
Når du taler om pooler, begynder mange mennesker at tænke på dyre sprængninger og måneders arbejde – men med en billig pool over jorden undgår du al besværet og nyder stadig alle fordelene. Overjordiske puljer fås i mange forskellige størrelser, så uanset om du har en lille græsplæne eller en enorm have, vil du finde noget der passer. Hvis du vil, kan du bygge et pooldæk for at skabe en mere komplet badoplevelse, men det er virkelig ikke et must. Det er nok at købe en trappe eller stige for nemt at komme ind og ud af poolen. Start så enkelt som muligt, så du kan udvide, når du føler, hvad du mangler.
At få en nedgravet pool er et dyrt og tidskrævende projekt, men en pool over jorden kan installeres hurtigt og nemt. Nogle modeller er oppustelige og oppustes med pumpe. Andre modeller er metal og leveres på en rulle, som du selv ruller ud i en cirkel og fastgøres til en bundplade. Der er også andre monteringsmetoder, men det, der er fælles for alle puljer over jorden, er, at de er lette at installere.
Her kan du finde den model, der passer dig roligt og roligt og hurtigt få den sendt til dig. Før du ved det, vil du være i stand til at svømme i din egen pool! Der er ingen grund til at vente længere – gøre din pooldrøm til virkelighed i dag.
Kilde https://www.bygghemma.se/
Det perfekte valg for dem, der ønsker at bygge selv. Poolen samles let med specielle byggeklodser, som du nemt kan stable som blokke. Vælg mellem montering af indvendige trapper, romantiske trapper eller murstrapper. Blokkene giver god varmeisolering, både internt og eksternt, og reducerer varmeomkostningerne. Termopolen fås i flere forskellige størrelser for at kunne tilpasses forskellige typer grunde og er et optimalt alternativ til plottene. Pris: ca. 50.000–78.000 Dk.
Hvis du overvejer at investere i en pool, kan en termopool være et godt alternativ. Vores pakker inkluderer stort set alt hvad du har brug for for at bygge en pool med de bedste isoleringsfunktioner på markedet. Hvis du bare er lidt praktisk, er det virkelig dejligt at opbygge dig selv.
En termopool har en k-værdi på 0,29, hvilket betyder, at den er den bedste isolerede pool på markedet. Det betyder, at din sommersæson forlænges, og du får flere bade for pengene. Puljen er bygget med termoblok og beton og tilpasses let til forholdene i din have. Byggestenene har en høj trykstyrke og garanterer en holdbar pool i mange år fremover. Pakken inkluderer også et sandfilteranlæg.
Sommeren i Danmark er kort, men med en termopool har du muligheden for at forlænge sæsonen lidt. Jo tidligere poolen er i jorden, jo længere er du nødt til at nyde den. Hvis du længe har tænkt på at købe en pool, er dette produktet for dig. Den lave k-værdi medfører lave opvarmningsomkostninger, hvilket gør denne pool til et økonomisk alternativ.
For dem, der har en lidt kuperet plot, blandes den ottekantede model naturligt ind. Konstruktionen er let at installere og kan placeres under eller over jorden. Vælg mellem den runde eller aflange model. Poolens færdige vægafsnit af fyrretræ og smarte hjørnebeslag gør det let at samle. Pris: ca. Dk 49.000-77.000.
Hvis du ønsker en jævn og nem installation, er fiberglaspoolen det rigtige valg. Poolen er lavet af glasfiberforstærket polyester, kommer forbehandlet i et enkelt stykke og kan monteres direkte. Med sit smarte design har det en selvbærende, stabil og holdbar konstruktion. Du finder det i forskellige design, som alle er tilpasset til at klare det nordiske klima. Pris: ca. Dk 139.000-250.000.
En klassisk og populær swimmingpool, der er helt underjordisk. Puljen er fleksibel og kan bygges i forskellige størrelser, former og vinkler – derudover kan du vælge mellem forskellige baser. Konstruktionen foregår udefra og ind, hvilket ikke kræver ekstra plads ved montering. Den mest populære størrelse er 4 x 8 m. Pris: ca. Dk 85.000-200.000.
Det er lovligt at have en pooldækning, uanset om du har dine egne børn eller ej. Med korrekt beskyttelse maksimerer du sikkerheden, mens du holder snavs væk og reducerer varmeomkostningerne. Du kan blandt andet vælge at bygge et sikkerhedshegn (i henhold til specifikke instruktioner til en pool), have poolafdækninger med stropper, manuelle poolafdækninger, der går i sporet eller bygge et låsende og glidende tag. Du finder forskellige muligheder fra budget til luksus. Pris: ca. Dk 5.000-150.000.
HvadHvorhvordan administreres af Digital Webbureau og artiklerne skrives af forskellige personer med forskellige faglige viden. Dette giver en stort variation af tekster både i forhold til kvaliteten og områder som der skrives om. Vil du også synes på vores hjemmeside? Send os en mail: Kontakt@hvadhvorhvordan.dk
Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.